JULIANADORP De Dorper kerstmarkt is een nieuw initiatief van "de Culturele". Op zondag 9 december tussen 11.00 en 16.00 uur wordt het Loopuypark in Julianadorp omgetoverd in winterse sferen en nodigen we iedereen graag uit om te komen genieten.

Live muziek, een schaatsbaan, kramen in de vorm van blokhutten, de kerstman, een draaimolen, kerstbomen verkoop, een kerststal, versie oliebollen, een kersttrein lekker eten en drinken en vooral veel gezelligheid is wat je deze zondag zeker kunt verwachten.Het eerste weekend na Sinterklaas is traditioneel ook het weekend waarin veel mensen hun kerstboom kopen, ook daar is aan gedacht. Je kunt ook je eigen kerstboom kopen op de markt, er is rekening mee gehouden je hier met een auto bij kunt komen om de boom op te halen. Op het plein staat een mooi versierde boom van 5 meter hoog.

Ook in de Riepel is genoeg te beleven! Kramen met koopjes, lekkernijen en natuurlijk live entertainment. Het is er allemaal. Geen zin om heen en weer te lopen? Maak het jezelf makkelijk en stap in de kersttrein, deze brengt je gratis langs beide locaties.

Kortom: een super gezellige, authentieke en sfeervolle kerstmarkt waar je zeker even moet komen beleven! Tot 9 december!