DEN HELDER - Dream2Work is een loopbaanorganisatie, van en voor jongeren. De organisatie werkt met inventieve loopbaanproducten. Deze worden met input van jongeren ontwikkeld. Een belangrijke methode is de ‘7 Levels of Success’. Via films en speelkaarten van beroepen krijgt de jongere meer inzicht op werk dat bij hem of haar past. De levels staan garant voor het krijgen van inzicht in jezelf en het opdoen van ervaring in het werk.

Dream2Work werkt nauw samen met bedrijven, scholen en overheidsinstellingen om zo de kansen voor het vinden van werk voor jongeren te vergroten.

Dream2Work zoekt jou!
Ben jij scholier of stagiair? Weet jij nog niet goed wat voor werk of studie bij je past? Zoek je werk? Wil je gratis een loopbaantraject bij ons volgen en ben je niet ouder dan 30 jaar? Mail dan naar lobdenhelder@dream2work.com of stuur een Whats App naar 06-14037710 voor het maken van een afspraak. Onze studentloopbaanbegeleiders staan elke donderdag voor je klaar!

Vrijwilligers
Dream2Work zoekt ook vrijwilligers t/m 30 jaar! Als vrijwilliger volg je het loopbaantraject aan de hand van de ‘7 Levels of Success’. Om alle jongeren in Noord-Holland verder te helpen, ontwikkelen wij samen op basis van jouw ervaringen en ideeën voorbeeld materiaal voor ouders, bedrijfsleven en het onderwijs. Wie weet kun jij jouw creativiteit kwijt bij het ontwikkelen van films, spellen of andere producten op het gebied van loopbaan. Interesse? Mail ons voor een afspraak via lobdenhelder@dream2work.com.