DEN HELDER - Dinsdag 29 maart om 12.15 uur opent de wethouder van onderwijs, de heer P. Kos, de expositie over de vuurtoren de Lange Jaap. De kunstwerken, die gemaakt zijn door de leerlingen van het Linie College VSO, zijn de moeite van het bezichtigen waard.

De expositie is in de Koningsstraat 109 in Den Helder. Daar heeft de school een Arbeidstrainingscentrum (ATC) met winkel. De leerlingen leren daar vaardigheden die je nodig hebt om stage te lopen of aan het werk te kunnen.
In de winkel worden producten verkocht, die door de leerlingen zijn gemaakt. Denk aan kaarsen uit de kaarsenmakerij, werkstukken van keramiek, cadeausetjes etc.
De leerlingen leren hier onder andere klantvriendelijkheid en omgaan met geld/de kassa.

Naast dat de leerlingen kunst voor de expositie hebben gemaakt, heeft ook een deel van het team hard gewerkt aan kunstobjecten voor de expositie. Het is het bekijken waard. De expositie is van dinsdag 29 maart tot en met vrijdag 8 april. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 14.00 uur. Op dinsdag 29, woensdag 30 en donderdag 31 maart is het ATC en de winkel in de Koningsstraat 109 geopend tot 15.30 uur.

Mocht u door uw bezoek aan de expositie meer belangstelling krijgen voor de school, dan heeft u de gelegenheid om de school bezoeken op woensdag 6 april. Wij organiseren een open dag van 15.00 uur tot 17.00 uur. Het adres van de school is Fresiastraat 2 in Den Helder. U bent van harte welkom op de expositie en/of de open dag!