DEN HELDER - In 1988 begonnen Jim Schagen, Jennifer de Sadeleer en Leon Pieters, Fitnesscentrum Bodyfit. In de Roompotstraat 25. Bodyfit groeide en in 1997 maakte zij de overstap naar de Pastoor Koopmanweg 68. Tegenwoordig zwaaien Leon Pieters en Hans Bark er de scepter. Samen met het Bodyfit-team van instructeurs en personeel, zijn zij in de afgelopen 30 jaar gekomen waar zij nu staan. Op 13 oktober zullen ook oud medewerkers en instructeurs aanwezig zijn. Sinds januari 2015 zitten ze aan de Schootenweg 2 in Sportcentrum Quelderduijn. Om dit heugelijk 30 jarig bestaan te vieren, worden de huidige leden maar ook de oud-leden uitgenodigd om dit met ons te vieren op 13 oktober 2018 in het Q-Sportcafe.


Geïnteresseerden kunnen als introduce mee. De dag begint met een open dag. ’s Avonds vanaf 20.00 uur barst het feest los met artiesten als Living on the Edge, Patrick Seegers en DJ Dave Jansen. Een verloting van diverse prijzen, waaronder een sportieve mountainbike, deels gesponsord door Wielerspeciaalzaak Verdoes staat voor de leden ook te gebeuren. Opgave voor de feestavond is via Facebook (Feestavond Bodyfit 30 jarig jubileum) of aan de balie bij Fitnesscentrum Bodyfit. De toegang is gratis.

In de afgelopen 30 jaar zijn velen begonnen bij Bodyfit. Daarom is het altijd weer leuk als er oude leden weer terugkomen. De ongedwongen sfeer, in combinatie met de diverse groepslessen, gegeven door fijne, deskundige, gediplomeerde instructeurs en trainen op het splinternieuwe Gym80 apparatuur, geven de doorslag. Daarbij is een, op maat gemaakt programma met behulp van onze Personal Trainers, ook een garantie om uw doelen te behalen.

Het Team van Bodyfit heeft Bodyfit weer op de kaart gezet als hèt Fitnesscentrum van Den Helder. Bij ons wordt een totaalpakket aangeboden aan sport, recreatie en ontspanning. Ons uitgebreide programma en informatie kunt u vinden op www.bodyfitdenhelder.nl . Wist u, dat wij een sauna hebben in elke kleedkamer om na de inspanning lekker te kunnen ontspannen?

Tennis en squash is ook mogelijk op Quelderduijn. Voor meer informatie www.quelderduijn.nl. Reserveren via 0223-630191 of aan de balie van Fitnesscentrum Bodyfit. Een combi abonnement fitness + groepslessen + squash is mogelijk.

De HZVO-zaalvoetbal speelt op Quelderduijn. Aanmoedigen van je favoriete team en daarna de 3e helft beleven, kan in ons Q-Sportscafé. De sporthal kan worden afgehuurd voor toernooien of (sport)evenementen. Wilt u een sportieve teambuilding dag organiseren met uw bedrijf, dan kunnen we een programma voor u samenstellen. Daarnaast kunt u in ons Q-Sportcafé ook terecht voor vergaderingen, feesten en of partijen.