JULIANADORP - De maand januari is voor velen vaak hét moment om weer te starten met sporten, bewegen en gezond(er) leven. Daarom opent Fitnesscentrum Classic Gym zondag 6 januari 2019 haar deuren voor iedereen die fitter wil worden en blijven! Van 10:00 tot 15:00 organiseert het fitnesscentrum, voor zowel leden als niet-leden, een Health Event met toffe workouts, interessante lezingen en interactieve stands. Voor alle activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd, de opbrengst hiervan zal gaan naar de Zonnebloem Julianadorp-Den Helder.

Gedurende de hele dag worden er workouts gegeven zodat iedereen een kijkje kan nemen en uiteraard kan meedoen. Nieuwe releases worden gelanceerd en is er een spinning marathon van 3 uur. Van beginnend sporter tot gevorderde fanatiekeling, van jong tot oud! Onbekend met groepslessen? Dan is dit de perfecte kans om hier op een ongedwongen manier mee kennis te maken! Lid of geen lid: wil je zeker zijn van een plekje? Geef je dan van te voren op bij de balie van Classic Gym. Liever fitnessen? Dat kan ook: zet jij het nieuwe roeirecord neer of ga je voor de meeste double-unders?

Tevens zijn er natuurlijk allerlei informatieve stands op het gebied van gezondheid aanwezig. Denk aan o.a. podotherapie, fysiotherapie en mindfulness. Ook is het mogelijk een gratis health check te laten doen door Care for Women, bestaande uit totaal cholesterol; bloedsuiker en bloeddruk. Een rustgevende massage behoort ook tot de mogelijkheden. De lezingen zullen je meer inzicht geven over bewegen, afvallen en eten. Want wie wil niet alles weten over eten? Over eten gesproken: er zijn genoeg lekkere, verantwoorde hapjes en drankjes aanwezig voor de inwendige mens. Kom lekker proeven en wie weet doe je inspiratie op!

De middag sluiten we af met een feestelijke nieuwjaarsborrel en de loterijtrekking. Ook als je geen prijzen in de wacht sleept met de loterij, ben je een winnaar: alleen op 6 januari is er namelijk een knallende, eenmalige dagaanbieding voor als je besluit lid te worden!

Tijdens deze open dag is iedereen dus welkom om vrijblijvend te ervaren wat Fitnesscentrum Classic Gym te bieden heeft: want Classic Gym is meer dan een sportschool alleen! Naast genoeg (cardio)fitnessapparatuur en een ruim aanbod groepslessen (ruim 40 per week!) heeft het fitnesscentrum ook gecertificeerde personal trainers en voedingscoaches in huis. Als je dan ook nog een inpandige fysiotherapiepraktijk; een sauna in de kleedruimtes en een gezellige huiskamer toevoegt, heb je Fitnesscentrum Classic Gym!

Voor meer info en de laatste nieuwtjes check je www.classicgym.nl/healthevent of de Facebookpagina!