DEN HELDER - Een speciale 'safari' voor fotografen! Vroeg erop uit, dan zijn de Grafelijkheidsduinen en Noordduinen bij Den Helder op z'n mooist. De gids van Landschap Noord-Holland wijst je op de mooiste plekjes.


Natuurfoto's in een prachtig natuurgebied
Dit jaargetijde is een prachtige tijd om de ontluikende natuur in de Grafelijkheidsduinen te fotograferen. Ga zaterdagmorgen 26 augustus mee met andere amateurfotografen op ontdekkingstocht tijdens een wandeling door dit mooie gebied: bos, duinen, zee en strand. De gids brengt je naar de meest fotogenieke plekjes en wijst je op bijzonderheden in het gebied. Zo kun je zelf de flora en fauna vastleggen, van macro-opnamen tot geweldige landschapsfoto's, luchten en panorama's.

Vroeg op voor het mooie licht
Je vertrekt vroeg omdat dan de lichtval heel mooi is en de kans op het zien en ontdekken van bijzondere flora en fauna het grootst is. De natuur maakt zich op voor de komende rustperiode en er is nog volop activiteit in de omgeving, die kan worden vastgelegd door de deelnemers van deze zwerftocht/safari.Je loopt buiten de gebaande paden, dus trek goede wandelschoenen aan. Bij voorkeur reserveren; ter plekke aansluiten is mogelijk maar dan contant en graag gepast betalen.

Wanneer: zaterdag 26 augustus 2023 van 08:00 tot 10:30 uur
Vertrekpunt: Parkeerplaats Steakhouse Duinoord; Jan Verfailleweg 622; 1783 BW Den Helder
Zie voor verdere informatie en reserveren: www.gaatumee.nl