JULIANADORP - In de bibliotheek van Julianadorp is tot en met 4 december een fototentoonstelling te zien met werk van Joke van Dulst-van Herwaarden. Zij fotografeert al vanaf haar twaalfde jaar. Ze houdt van fotograferen in de natuur tijdens wandelingen, maakt graag dierenfoto's en heeft een voorkeur voor detailfotografie.


Joke: “Het fotograferen heb ik van jongs af aan al meegekregen. Mijn vader was echt doodongelukkig als zijn camera kapot ging tijdens de vakantie. Hij maakte zoveel foto's. Foto's maken hoorde er dus gewoon bij. Ik denk dat ik vooral fotografeer uit een soort drang om mooie dingen vast te leggen, als herinnering voor later en ook om anderen te laten meegenieten. Door fotograferen heb ik ook op een andere manier leren kijken naar landschappen en voorwerpen. Ook is het geweldig om iets vanuit een ander gezichtspunt waar te nemen en vast te leggen."

Fototentoonstelling in bibliotheek Julianadorp, Keysers Plaet 1023 tijdens openingstijden, zie daarvoor www.kopgroepbibliotheken.nl.