DEN HELDER - Verreweg de meeste vacatures worden geplaatst op LinkedIn. Tijdens de zoektocht naar een nieuwe baan is het dus een belangrijk netwerk om actief op te zijn. Maar hoe maak je een goed en vindbaar profiel? KopGroep Bibliotheken organiseert op 17 februari om 09:30 samen met Verhelder Talent een gratis online workshop voor iedereen die daar wel wat tips bij kan gebruiken.

Verhelder Talent
Joyce van der Poel en Veronique Wanst van Verhelder Talent zijn actief op het gebied van loopbanen, solliciteren en het maken van een carrièreswitch. Beiden hebben zij jarenlang gewerkt in de commerciële arbeidsbemiddeling, waar het vinden van ‘de juiste match’ hun dagelijks werk was. In deze online-training geven Joyce en Veronique uitgebreid uitleg over de werking van LinkedIn en het optimaliseren van een profiel. Ze laten voorbeelden zien en vertellen bijvoorbeeld welke schuifjes het best aan- en uitgezet kunnen worden in de instellingen.

Hoe werkt het?
Deelname is gratis. Aanmelden voor de workshop kan op www.kopgroepbibliotheken.nl. Deelnemers ontvangen een dag voor de workshop een e-mail met de link om de webinar te volgen. Als de workshop is afgelopen is er de gelegenheid om via de chat vragen te stellen. Ook is het mogelijk om binnen een week de webinar terug te kijken.