DEN HELDER - Op zondag 15 augustus 11.00 uur komen Pim & Pom speciaal voor de kinderen vanaf 2 jaar naar Den Helder.

Normaal zijn er in de zomer gratis voorstellingen in het Timorpark. Door de steeds veranderende coronaregels is dat dit seizoen lastig te realiseren. Toch laat de organisatie er één doorgaan maar dan op een andere plek in Den Helder, namelijk op het Reddingpleintje (tussen het Reddingmuseum en Restaurant Stoom). Hier kan het gehouden worden op 1,5 meter en worden de bezoekers netjes gereguleerd omdat je een kaartje nodig hebt.

Pim & Pom en de beestenbende door Mario & Saffira
Wie kent ze niet?! Pim de ondeugende en Pom de wijze kat, de twee vrienden zijn onafscheidelijk.
Pim & Pom beleven samen met hun buurkind een muzikaal, interactief en leerzaam avontuur. Wat is er gebeurd? Wat een bende van brokjes! Buurkind is nieuwsgierig en gaat samen met het publiek op onderzoek uit. Wat er gebeurd is lijkt wel heel erg op een eerder avontuur van Pim & Pom.

‘Zullen we een grapje uithalen?’ Dat doen de twee het allerliefst!
‘De koe zegt BOE! De Kip zegt TOK! De honden gaan los in hun hondenhok. Het vogeltje PIEPT en het varken KNORT! Zo ken je elk dier in zijn soort!’
Na afloop van de voorstelling is er een meet & greet met Pim & Pom.

De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Hiervoor heeft iedereen wel een kaartje nodig die je gratis kunt reserveren via www.kampanje.nl
De voorstelling wordt u aangeboden door Stichting Openluchtvoorstellingen Den Helder, de Helderse Serviceclubs en Theater de Kampanje.