DEN HELDER - Wat voor plek heeft media in het leven jouw (klein)kind? Is dit in balans? En hoe geef je zelf het goede voorbeeld? Van 24 tot 31 maart zijn het de Media Ukkie Dagen. Op dinsdag 28 maart om 20:00 uur geeft Denise Bontje (mediasmarties.nl) een gratis webinar over de rol van media in het leven van ukkies.

De jaarlijkse Media Ukkie Dagen zorgen voor een week lang aandacht voor media en jonge kinderen. Het thema van de Media Ukkie Dagen 2023 is ‘Balans: Bewegen met Media’. Tijdens het webinar geeft Bontje de deelnemers tips om meer balans aan te brengen en daarnaast vertelt ze over welke media kinderen juist in beweging kunnen brengen en wat je daar zelf aan kunt doen. Naast concrete tips wordt de deelnemers ook een spiegel voorgehouden, want hoe zit het met het voorbeeld dat zij zelf geven? Is er sprake van balans, of willen zij ook iets veranderen?

Dit gratis webinar wordt aangeboden door de bibliotheek tijdens de jaarlijkse Media Ukkie Dagen, een initiatief van Netwerk Mediawijsheid. Deelname is gratis. Inschrijven kan op www.kopgroepbibliotheken.nl