JULIANADORP - Op dinsdag 6 september wordt het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) in de bibliotheek van Julianadorp geopend. Bij dit informatiepunt kunnen mensen wekelijks terecht met vragen over allerlei digitale overheidszaken.

Digitale overheid
Tegenwoordig zijn er steeds meer zaken van de overheid die je zelf via internet moet regelen. Veel mensen vinden dit lastig. Het is fijn als iemand je hierbij op weg helpt. Bij het Informatiepunt Digitale Overheid in de bibliotheek van Julianadorp staat een vrijwilliger van MEE & de Wering klaar voor iedereen die vragen heeft over bijvoorbeeld DigiD, het regelen van studiefinanciering, het aanvragen van zorgtoeslag of het invullen van een gezondheidsverklaring voor het rijbewijs.

Openingstijden
Het informatiepunt in bibliotheek Julianadorp is vanaf 6 september iedere dinsdagochtend geopend van 10 tot 12 uur. Iedereen is zonder afspraak welkom. Lid zijn van de bibliotheek is niet nodig en de hulp is gratis. In Den Helder is er ook een IDO te vinden. Het IDO in School 7 is iedere dinsdagochtend geopend van 10 tot 13 uur. Meer informatie is te vinden op www.kopgroepbibliotheken.nl