DEN HELDER - In heel Nederland zetten loopbaanprofessionals en jobcoaches hun deuren open tijdens de landelijke Week van de Loopbaan. Ook School 7 doet mee. Op dinsdag 14 september om 10:30 geeft loopbaanexpert Deirdre Bouwman in School 7 een inspirerende presentatie over loopbaanvraagstukken. Aansluitend is er ruimte voor een gesprek, het stellen van vragen en om ervaringen en tips te delen.

Werken met voldoening
Gemiddeld werken de meeste mensen 90.000 uur in hun leven. Het belang van het hebben van een leuke baan die voldoening geeft is daarom groot. Het inschakelen van een loopbaanprofessional kan daarbij helpen. Loopbaanexpert Deirdre Bouwman helpt om het doel scherp te krijgen en een ontwikkelplan op te stellen. Zo wordt de focus duidelijk en het plezier in het werk groter. De gratis bijeenkomst in School 7 is een aanrader voor werkzoekenden, mensen die meer plezier en energie uit hun baan willen halen, of voor diegenen die het gevoel hebben stil te staan in hun huidige baan.

Aanmelden
Deelname is gratis, net zoals een kopje koffie of thee tijdens de pauze. Aanmelden is verplicht. Aanmelden kan via www.kopgroepbibliotheken.nl