DEN HELDER - Het jaarverslag van KopGroep Bibliotheken staat vanaf nu online. In het digitale magazine vertellen medewerkers, deelnemers aan projecten en andere betrokkenen over hun ervaringen in het afgelopen jaar. 2022 gaat de boeken in als een jaar van ontwikkeling, groei, tevredenheid en trots.

Anita Ruder, directeur van KopGroep Bibliotheken, is trots op de impact die er gemaakt wordt. Terwijl de twee voorgaande jaren werden getekend door de pandemie, bleef KopGroep Bibliotheken in ontwikkeling. 2022 betekende voor de bibliotheek een nieuw hoofdstuk, waarin die ontwikkelingen niet alleen werden voortgezet, maar ook geëvalueerd, bijgestuurd, bestendigd en bescheiden gevierd.

Met de verhalen uit de praktijk en de impact die daarmee wordt gemaakt, geeft het jaarverslag een kijkje in de keuken van de bibliotheek. Wat betekent het aanbod voor bezoekers? Wat levert een cursus Klik & Tik nou echt op voor een cursist? Hoe helpt het Taalcafé mensen verder in hun dagelijks leven? Lukt het ons inderdaad om meer kinderen aan het lezen te krijgen?

Lees de verhalen in ons jaarverslag 2022: Kopgroep bibliotheken - Jaarverslag 2022 (publicize.nl)