HOLLANDS KROON - Het verhaal over een zwaar ongeval met paard en de complete verandering daarna. Een biografie over kindertijd, carrière, revalidatie en een waardevol leven tot aan het succesvolle bedrijf de VA Praktijk en de start van Anoeska Eyi Business Coaching. Met tips, overdenkingen, bonussen en de kracht van Mindset.

Annelies: "Anoeska heeft het hart op de juiste plek. Dat lees je terug in dit boek. Eerlijk, open en gewoon zoals ze is, schrijft ze recht vanuit haar hart. Ik hoor haar gewoon praten wanneer ik lees."

Esmée: “Ik was als jong meisje bij het ongeval. Ik kreeg kippenvel toen ik het las. Zo puur en nu vanuit het oogpunt van Anoeska. Soms moeten we misschien gewoon luisteren naar wat de omstandigheden in het leven ons vertellen. Toeval bestaat niet en dat lees je ook tussen de regels door in dit prachtige boek.”

Wil jij zeker zijn van een exemplaar? Bestel dan vandaag het boek nog in de voorverkoop, zodat jij dit begin juli in de brievenbus ontvangt. Of kom vanaf 30 juni naar de Wieringerboekhandel in Hippolytushoef.

Het belooft een inspirerende middag te worden met VA’s, ondernemers uit verschillende branches, Business Managers en gave sprekers als een oud-burgemeester, een top business coach, een bedrijf die alleen met VA's van de VA Praktijk werken én een speciale gast die mooi aansluit bij één van de hoofdstukken uit het boek Een man met een ontroerend verhaal, maar die zijn verdriet heeft omgezet in iets prachtigs. Bewonderingswaardig! En als afsluiting gezellig netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

Liever alleen het boek, dat kan natuurlijk ook! Klik op de link en zie wat de mogelijkheden zijn:https://anoeskaeyi.membirds.com/checkout/anoeska-eyi-het-boek