JULIANADORP - We vallen maar meteen met de deur in huis: Julianapop 2021 zal online plaatsvinden! Met oog op de huidige coronamaatregelen is het gewoonweg te vroeg om Julianapop te organiseren zoals je gewend bent met de gemoedelijke, ongedwongen Dorper sfeer. Daarom brengen we het festival bij je thuis! Het evenement verplaatsen naar een later moment dit jaar bleek geen haalbare optie, maar nóg een jaar cancelen was ook zeker geen optie voor de organisatie.

Vanaf de eerste vergadering was de organisatie van het festival het unaniem eens: we gaan hoe dan ook iets organiseren op 19 juni 2021! Lange tijd was er hoop dat we tegen die tijd weer bezoekers zouden mogen ontvangen, maar toen dat steeds onwaarschijnlijker werd was de keuze voor een online editie snel gemaakt. Middels een gratis livestream knalt het festival je tuin of woonkamer in en met de exclusieve limited Julianapop festival bucket wordt het gegarandeerd een feestje bij je thuis!

Gratis livestream
In samenwerking met Jongerenwerk Den Helder, onderdeel van MEE & de Wering, zorgen we voor een toffe livestream vanuit de studio en vanaf het veld. De ongeveer 2 uur durende livestream is natuurlijk geheel in Julianapop stijl zodat je het ultieme J’pop gevoel thuis kunt ervaren. Nodig vrienden uit (dat mag vast wel weer tegen die tijd, toch?), bestel de Julianapop festival bucket, neem een koud drankje erbij en je hebt je eigen Dorpse feestje!

Line-up
We kunnen alvast verklappen dat deze editie, net als in 2019, wordt gepresenteerd door Marthijn van Steinvoorn en Mats Jorissen. Samen met Jordy Kribben vormen zij exclusief voor Julianapop JPOP NONSTOP. Dit feesttrio staat dit keer dus wederom garant voor de beste beats en confetti door je speakers tijdens een live DJ set. Knaldrang 2.0! Naast JPOP NONSTOP zullen nog twee acts vanaf het veld je huiskamer betreden. Welke dat zijn? Houd Julianapop in de gaten!

Zaterdag 19 juni tune je in vanaf 18:00 en 18:30 barst het digitale festival los. Voor de laatste info en details over Julianapop 2021: bij je thuis check je julianapop.nl/bijjethuis of onze socials!