JULIANADORP - Zoals elk jaar is het ook dit jaar een feestje in Julianadorp de zaterdag voor Vaderdag! Om de trouwe bezoekers; alle vrijwilligers; sponsors en eenieder die het festival een warm hart toedraagt te bedanken en toch dat o-zo-fijne J'pop gevoel mee te geven in het Vaderdag weekend, besloot de organisatie een digitaal festival op poten te zetten. Hoewel Julianapop 2021 dus in een online jasje is gegoten, is het feest er zeker niet minder om! Morgen kan iedereen vanaf 18:00 gratis de Julianapop bij je thuis! livestream meemaken via www.julianapop.nl/bijjethuis. Hiervoor hoeft niets geïnstalleerd te worden, super simpel dus!

Speciaal voor de gelegenheid is er in samenwerking met Jongerenwerk Den Helder, onderdeel van MEE & de Wering, een heuse Julianapop studio gecreëerd. Vanuit deze studio knalt JPOP NONSTOP de nodige beats en confetti door je speakers, terwijl Sesam en Johnny & The Gangsters of Love een feestje bouwen op het festivalterrein! Meezingen, dansen en genieten gegarandeerd!

Live in de studio
Een feestje bouwen doe je natuurlijk samen en het festival "meet" haar kijkers graag in de studio! Via de app Zoom kunnen kijkers live in de studio komen en maken zij deel uit van de livestream. De Zoom link is te vinden op de website van Julianapop. Naast dat het gewoon heel gezellig is om het feestje met mede Dorpers te vieren en even online te proosten in plaats van op het veld, maak je via deze weg ook kans op toffe prijzen zoals de eerste kaartjes voor 2022!

Feestje thuis
Om het ultieme J'pop gevoel thuis te creëren, werden er sinds 17 mei gelimiteerde Julianapop festival buckets verkocht. Deze zijn inmiddels helemaal uitverkocht, maar wel zijn er nog officiële Julianapop vlaggen te verkrijgen bij Bikestore Julianadorp. Het gaat om de laatste 20 stuks en het is inmiddels een waar collector's item geworden.