DEN HELDER - Het begint al een echte traditie te worden want ook dit jaar zal de kermis weer neerstrijken op het parkeerterrein van F.C. Den Helder aan de Bremstraat. Daar kan van 19 t/m 24 april weer volop genoten kunnen worden van een keur aan typische kinder- en familieattracties als garantie voor op en top kermisvermaak voor jong en oud.

Zo kan bij de Race O Rama in stoere race autootjes worden gestapt om daarna als echte coureurs op weg te gaan en lekker door de bocht te sjezen. Bij de Trampoline kunnen de kleintjes naar hartenlust springen en salto’s maken. Groot plezier, waarbij tegelijkertijd ook nog eens aan de conditie wordt gewerkt. Nieuw dit jaar is de Superslide. Een enorme glijbaan waar van grote hoogte naar omlaag kan worden gesjeesd. Kinderen vinden het geweldig maar de ouders zullen er minstens zoveel “glijpret” beleven.

Wie van snelheid houdt, kan terecht bij de Breakdance. Daar zoeven de passagiers met enorme snelheid in de rondte terwijl de gondeltjes alle kanten op tollen.Waag je liever een gokje dan is ook hier de keuze groot. Maar pas op, voor je het weet heb je de handen vol met de meest prachtige prijzen die er te winnen zijn.

De liefhebbers van de traditionele kermislekkernijen zijn als vanzelf niet vergeten. Een heerlijke suikerspin, Spaanse churros een zakje nougat en/of zuurstok, een olie- en/of krentenbol, het is er allemaal.

Als extra komt op vrijdag 19 april om 19.00 uur STITCH op visite. Op zaterdag 20 april om 15.00 uur komt BUMBA langs, terwijl op zondag 21 april om 15.00 uur MARIO LUIGI een bezoek aan de kermis zal brengen. Op woensdag 24 april om 15.00 uur zal PAW PATROL gezellig komen kermisvieren. Vergeet u niet om uw fotocamera of telefoon mee te nemen tijdens uw kermisbezoek voor een leuke kiekje, samen met uw kind(eren).

Openingstijden:. De kermis is op vrijdag 19 april geopend van 14.30 t/m 22.00 uur. Op zaterdag kunt u er van 13.00 - 22.00 uur terecht, terwijl op zondag 21 april van 13.00 - 20.00 uur kermis kan worden gevierd. Op maandag en dinsdag zijn de attracties geopend van 14.30 – 20.00 uur en op woensdag 24 april kan van 13.00 – 20.00 uur worden kermis gevierd.

Voor voordelig kermisvieren vind je op de website www.kermiskorting.nl van veel attracties een kortingsbon.