DEN HELDER - Turnen is fun. Dat weten ze bij de turnafdeling van OKK maar al te goed. En Kirsten ten Haaf van Team Sportservice ook. Want zij geeft les op de Helderse vereniging. Logisch dus dat ze in de meivakantie een leuke activiteit opgezet heeft: TurnFUN! Maandag 2 mei zijn kinderen welkom bij OKK aan de Marsdiepstraat.


“Een TurnFUN-middag is een middag vol activiteiten. Speciaal voor kinderen die eens willen kennismaken met turnen of het al kunnen en leuk vinden om gezellig mee te doen. We laten ze in een veilige omgeving zien hoe leuk gym en turnen zijn”, licht buurtsportcoach Kirsten kort toe.

Ontdek en overwin nieuwe situaties op het coole beweegplein of maak kennis met de basis van turnen op een van de andere onderdelen waar de trainers van OKK klaarstaan. “De twee belangrijkste punten op een middag als deze zijn plezier en veiligheid. Meedoen is gratis. Dus: daag jezelf uit op het beweegplein. Of maak je eerste stappen als turnster of turner”, roept Kirsten alle kleintjes op.

Goed zicht vanuit de kantine

Kinderen van 3 tot en met 5 jaar kunnen van 12.00 tot 13.30 uur meedoen, kinderen van 5 tot en met 8 jaar zijn welkom tussen 14.00 en 15.00 uur. Belangstellenden kunnen in de zaal kijken, maar ook boven vanuit de kantine. Inschrijven gaat via Noord-Holland Actief