DEN HELDER - Den Helder heeft kilometers aan prachtige stranden en binnenkort wordt het nog mooier. Van donderdag 4 tot en met zondag 7 juli toveren wij ons strand, ter hoogte van Beachclub Citadel, om tot een bruisende locatie voor een onvergetelijk strandevenement: Summer Beachlife 2024.

Als gemeente zijn we er trots op dat we dit geweldige evenement naar Den Helder hebben gehaald. Een strandevenement van formaat in onze maritieme stad. Wethouder Fotigui Camara van Sport en Evenementen: “Het strand, de zee en – hopelijk – een stralend zonnetje. Ik zie het al helemaal voor me: teams die met plezier aan het sporten zijn en supporters die hun favoriete team ondersteunen. Ik kan niet wachten tot het event van start gaat.”

Iedereen kan meedoen

Summer Beachlife is er voor iedereen: scholen, bedrijven en instellingen, sporters en recreatieve sporters. Het programma zit vol activiteiten, met speciale aandacht voor beachvolleybal, strandbeleving en muziek. Dus ook als u niet mee sport, bent u van harte welkom om langs te komen en te genieten van de sfeer.

Het evenement wordt op zeven verschillende locaties in Nederland georganiseerd en Den Helder is er daar één van. In Den Helder spelen de marine en Sportservice een belangrijke rol tijdens het evenement. Doet u ook mee? Meldt uw team snel aan via www.summerbeachlife.nl en dan zien we elkaar op het strand!