DEN HELDER - Vanaf dinsdag 1 september organiseert Crossfit Den Helder in samenwerking met mijn-eetcoach.nl de Lifestyle Challenge. In dit 8-weekse programma staat het creëren van een gezonde leefstijl centraal. Gerichte training gecombineerd met persoonlijk voedings- en leefstijladvies zorgen ervoor dat deelnemers niet alleen deze weken gezond aan de slag gaan, maar dit ook juist na die periode kunnen volhouden.

De Corona periode heeft ervoor gezorgd dat meer mensen bewuster willen leven. Soms omdat het nu duidelijk is dat een ongezonde leefstijl zorgt voor minder weerstand, soms omdat mensen in deze periode wat extra kilootjes zijn aangekomen. De Lifestyle Challenge zorgt ervoor dat het lichaam weer meer in balans komt, zodat de weerstand verbetert en het lijf weer sterk en fit is.

Crossfit
Tijdens de 8-weekse challenge sporten deelnemers twee keer per week in kleine groepen onder begeleiding van een gediplomeerd CrossFit trainer. Het zijn intensieve trainingen die voor ieder niveau haalbaar zijn. “Door de functionele bewegingen wordt het lichaam sterker en de verbranding hoger. En dat is weer goed om die extra kilo’s kwijt te raken of strakker in je vel te komen,” zegt Ashley Schouwenaar, eigenaar en trainer bij Crossfit Den Helder.

Voedingsadvies
Het persoonlijk voedingsadvies wordt gegeven door Céline van mijn-eetcoach.nl. Wekelijks worden de deelnemers gewogen en gemeten en worden ze gecoacht in hun voortgang. In het programma zitten vier leuke groepsworkshops over voeding zodat deelnemers ook na het traject zelfstandig aan de slag kunnen en weten waar ze op kunnen letten. Gedurende het programma mogen de deelnemers ook gebruik maken van een handige app waarin ze hun voortgang kunnen zien en waarmee ze toegang hebben tot hun persoonlijke schema en 1000+ gezonde recepten die makkelijk te bereiden zijn.

Inschrijven
Er is plaats voor 12 personen tijdens de Lifestyle Challenge en inschrijven kan via de website van Crossfit Den Helder.