DEN HELDER Kop Groep Bibliotheken organiseert maandelijks gratis Walk&Talk bijeenkomsten in School 7. Dit zijn laagdrempelige netwerkbijeenkomsten waarbij thema’s rond solliciteren worden besproken. Werkzoekenden kunnen ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en tips ontvangen die helpen bij de zoektocht naar een baan.

Woensdagochtend 28 november is Gerjan Apeldoorn te gast met de boodschap: “Met je kop boven het maaiveld”. Want als je in deze tijd op zoek bent naar een baan moet je je kop boven het maaiveld durven uitsteken. Anders val je niet op. En opvallen is nodig want er zijn nog veel meer mensen op zoek naar een baan. De vraag die Apeldoorn tijdens zijn workshop beantwoordt is: hoe doe je dat, opvallen? Er worden voorbeelden gegeven die hij naar aanleiding van zijn eigen sollicitatie-ervaringen heeft opgedaan, waarbij bleek dat je soms je eigen grenzen moet opzoeken om anders te zijn dan de rest De boodschap is glashelder. Als de gebaande paden niet werken, kies dan je eigen weg. Steek je kop boven het maaiveld uit en laat je verrassen door wat er gebeurt.

Gerjan Apeldoorn heeft zelf meerdere banen gehad. Voortschrijdend inzicht leidde tot zijn drive om bedrijven en werkzoekenden een omslag te laten maken in denken en doen.

Walk&Talk op woensdag 28 november, aanvang 10.30 uur in School 7, Keizersgracht 94 in Den Helder. Deelname is gratis, wel graag vooraf aanmelden via www.kopgroepbibliotheken.nl of aan de balies.