DEN HELDER - Tijdens het laatste BoekStart Café van de maand komt er een speciale gast op bezoek in School 7. Op dinsdag 25 september is dat Martine van Ham die bij Triade Muziek op Schoot geeft. Ze heeft een leuk programma met liedjes en muziekspelletjes die passen bij de allerjongste kids. Liedjes om samen te spelen, om de dag z’n ritme te geven of om ‘gewoon’ lekker naar te luisteren.

De liedjes en spelletjes sluiten aan bij de tijd van het jaar en de leeftijd van de kinderen. Er wordt geïmproviseerd met ritmestokjes, sambaballen, trommeltjes en andere instrumenten. Zo wordt kennis gemaakt met de verschillende klanken en spelmogelijkheden. En natuurlijk wordt er ook samen bewogen op de muziek. Muziek op Schoot is goed voor de muzikale ontwikkeling, maar ook belangrijk voor de ontwikkeling van taal en motoriek.

Ouders en grootouders zijn van harte welkom met hun (klein)kind van 0 tot 4 jaar. Deelname is gratis en vooraf aanmelden niet nodig. Het BoekStart Café is een mooie gelegenheid om andere moeders en vaders, opa’s en oma’s te ontmoeten en samen met de kinderen te luisteren naar verhaaltjes en liedjes te zingen. Het BoekStart Café begint iedere dinsdag om 10.00 uur in School 7.