DEN HELDER - Op zaterdag 3 juni is het landelijke BoekStartdag! Op deze dag heet de bibliotheek de allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders extra hartelijk welkom. Iedereen met baby’s en peuters kan kennis komen maken met BoekStart en de bibliotheek. Dit jaar heeft de BoekStartdag in School 7 ter ere van de Dag van de Muziek in Den Helder een muzikaal tintje: Triade-docent Martine van Ham komt een leuke muziekles geven aan de kleintjes!


Tijdens de BoekStartdag kunnen kleintjes van 0 – 4 jaar en hun (groot)ouders ’s ochtends in School 7 terecht voor leuke activiteiten. Muziek, lezen én voorlezen staan centraal. Van 10.30 tot 11.00 uur komt muziekdocente Martine van Ham oud-Hollandse liedjes zingen met de ukkies. Van Ham geeft al dertig jaar les bij Triade en heeft veel ervaring met het begeleiden van kinderen. Ook kan er geknutseld worden en kunnen (groot)ouders hun kleintje gratis lid maken van de bibliotheek. De ochtend start om 10.00 en duurt tot 12.00 uur. De activiteiten zijn gratis en inschrijven is niet nodig.

Op de website is een overzicht te vinden van alle BoekStartdag activiteiten in de verschillende vestigingen: www.kopgroepbibliotheken.nl