DEN HELDER - Goede contacten met de buurt vinden we bij Neptune Energy van groot belang. Daarom doneert ons bedrijf een bedrag van 2.500 euro voor de ontwikkeling van Beleeftuin Pluto in de Helderse wijk Boatex.

Neptune Energy is een onafhankelijke, internationale producent van olie en gas. In Nederland zijn we de grootste offshore gasproducent en bouwen we verder aan een halve eeuw ervaring. Wij hebben al 43 jaar een logistiek centrum aan de Industrieweg die grenst aan de wijk Boatex in Den Helder. In 1991 hebben we aan diezelfde straat ook een kantoor gevestigd. Ons andere kantoor in Nederland staat in Zoetermeer.

Ton de Vries, logistiek manager bij Neptune Energy, is een warm pleitbezorger voor het burgerinitiatief van de wijkvereniging Boatex: “Dit is een prachtige kans om als bedrijf iets te doen voor de gemeenschap waarvan we deel uitmaken. Het geeft voldoening om een bijdrage te mogen leveren aan het speelplezier van de kinderen in de buurt! We kijken uit naar een mooi ingerichte beleeftuin.”

Cyril Kraak, één van de initiatiefnemers voor Beleeftuin Pluto, heeft een rotsvast vertrouwen in de goede afloop van het initiatief voor de beleeftuin: “Zo’n mooi bedrag van Neptune Energy brengt het einddoel een flinke stap dichterbij. Bovendien ondernemen we de komende weken nog allerlei activiteiten om geld in te zamelen. Het komt goed!”

Neptune Energy produceert olie en gas op de Noordzee, in Noord-Afrika en Zuidoost-Azië. Goed nabuurschap maakt deel uit van ons internationale beleid voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (Corporate Social Responsibility). Wij beschouwen integriteit, verantwoordelijkheid, teamwerk en excellente zorg voor gezondheid, veiligheid en milieu, als kernwaarden voor onze bedrijfsactiviteiten. Zie ook onze website neptuneenergy.com