DEN HELDER - Op woensdag 1 juni om 10.30 organiseert KopGroep Bibliotheken in School 7 een netwerkbijeenkomst voor iedereen die op zoek is naar (ander) werk. Deelnemers kunnen op informele manier met elkaar in contact komen, informatie delen en natuurlijk vragen stellen. Ditmaal is er speciale aandacht voor het curriculum vitae, beter bekend als het CV.


Het perfecte CV
Het perfecte CV bestaat niet. Ieder mens is anders en heeft vaak heel verschillende opleidingen en werkzaamheden gedaan. Daarom wordt deelnemers aangeraden om hun eigen CV mee te nemen. De deelnemers krijgen gerichte aanwijzingen om hun CV nog beter en aansprekender te maken. Een CV is een eerste indruk en zo kan die hopelijk nog beter opvallen in de stapel reacties op een vacature. Doel van de bijeenkomst is om elkaar te inspireren en motiveren, zodat iedere deelnemer met energie en nieuwe ideeën de bibliotheek verlaat.

Aanmelden
Deelname is gratis, net als een kopje koffie of thee, maar wel graag even van te voren aanmelden. Dit kan op www.kopgroepbibliotheken.nl