DEN HELDER - VS&M Juristen organiseert donderdag 21 maart 2019 van 12:30 tot 17:00 een interessante netwerkmiddag ‘schulden’ in de bibliotheek van Den Helder School 7.

Een van de sprekers deze middag is lector van het jaar 2017, dr. Nadja Jungmann. Zij heeft nadrukkelijk oog voor de belangen en positie van schuldenaren, schuldeisers en professionals/vrijwilligers die in dit kader ondersteuning bieden. Haar drijfveer hierbij is dan ook om een positieve bijdrage te leveren aan het voorkomen en oplossen van schuldenproblematiek.
In de afgelopen jaren is er steeds meer onderzoek beschikbaar gekomen dat laat zien dat aanhoudende geldzorgen op een negatieve wijze doorwerken in ons gedrag.

Tijdens deze middag worden onder andere de invloeden van buitenaf en de rol van verschillende persoonlijkheden in het ontstaan van schulden besproken. Een middag waarin dieper wordt ingegaan op de oorzaak van schulden en wat dit met een persoon doet.

VS&M Juristen is van mening dat wij door het delen van onze kennis en een goede samenwerking tussen alle betrokken partijen een bijdrage kunnen leveren aan een beter toekomstperspectief voor mensen die leven in armoede of kampen met (problematische) schulden.
Tijdens de pauze en onze netwerkborrel (van 16:15 tot 17:00) is er volop gelegenheid tot netwerken en kunnen alle aanwezige kennis en ervaringen delen op het gebied van schulden, de oorzaken en het gevolg van schulden op de psyche.

Mocht u interesse hebben in het bijwonen van deze netwerkmiddag kunt u voor meer informatie bellen naar 0223-627141 of stuurt u een e-mail naar info@vsmjuristen.nl.
Aanmelden kan via onze website www.vsmjuristen.nl onder het tabblad ‘cursussen’.