JULIANADORP - De ombouw van DEEN naar Albert Heijn in winkelcentrum De Riepel is afgerond. Het vertrouwde winkelteam opende vandaag om 16:00 uur officieel de nieuwe winkel. Supermarktmanager Fred Rouwkema: “Meteen al na opening was het gezellig druk. Klanten zijn enthousiast. Ze zijn blij met het grote versaanbod en de zelfscankassa’s, maar ook met de geliefde DEEN-producten die zijn gebleven zoals bloemen, planten en brood van Pater.”


Albert Heijn Julianadorp heeft een groot aanbod groente en fruit, onder andere afkomstig uit Noord-Holland zoals andijvie uit Heerhugowaard en spitskool uit Sint Pancras. Ook is er een ruim biologisch en vega(n) assortiment én kunnen klanten kiezen uit veel verschillende ultraverse maaltijden en verspakketten. Voor ontbijt, lunch en borrel zijn er diverse kazen uit binnen- en buitenland, vleeswaren, tapas en noten. De bakkerij biedt behalve heerlijk gebak ook een brede selectie afgebakken brood met uiteraard de bekende West-Friese bakkersbroden en krustiebroodjes van Bakkerij Pater.

Gemakkelijk en snel

De nieuwe Albert Heijn is zo ingericht dat klanten er gemakkelijk boodschappen kunnen doen. Bij alle producten hangen elektronische schapkaartjes en grote beeldschermen geven informatie over seizoensproducten en lekkere recepten. Er zijn zelfscankassa’s, waardoor afrekenen nog sneller gaat. Fred Rouwkema: “Als klanten bij de gewone kassa willen afrekenen, kan dat natuurlijk.” Bij de servicebalie vind je onder andere het afhaalpunt van bol.com, een geldautomaat en een oplaadstation voor de OV-chipkaart. In de hal zit een Gall & Gall gemak met een compleet assortiment dranken in binnenlands en buitenlands gedistilleerd.

Veel keuze in prijs

Albert Heijn Julianadorp biedt keuze in prijs. Naast de bekende A-merken en de voordelige AH Huismerken zijn er ook Prijsfavorieten. Dat zijn producten van topkwaliteit met een altijd lage prijs. “We hebben zo’n 1.250 Prijsfavorieten. Ze vallen goed op, je herkent ze aan het blauwe duimpje. Ook zijn er elke week meer dan 1.500 Bonusaanbiedingen op diverse producten, van groente en fruit tot brood en nog veel meer”, aldus de supermarktmanager.

Extra feestelijk

Na de opening blijft het nog even extra feestelijk bij Albert Heijn Julianadorp. De komende tijd zijn er speciale openingsaanbiedingen. Ook is er een leuke actie waarbij je een boodschappenpakket ter waarde van 50 euro bij elkaar kunt sparen. Fred Rouwkema hoopt dat klanten zich snel thuis zullen voelen in de nieuwe winkel. “Wij willen graag de persoonlijke supermarkt in de buurt zijn. Klanten kunnen met elke vraag, opmerking of tip bij ons terecht.”

Albert Heijn aan de Schoolweg 15 in Julianadorp is open van maandag tot en met donderdag, zaterdag en zondag van 8:00 tot 20:00 uur, vrijdag van 8:00 tot 21:00 uur.