DEN HELDER - Je allereerste elpee, de openingsdans van je huwelijk, het plaatje dat je maar blééf draaien tijdens liefdesverdriet, of dat nummer waar je spontaan kippenvel van kreeg bij dat grandioze concert. Je hoeft de eerste klanken maar te horen en je bent weer terug in dat moment.

Theater de Kampanje wil met Gouwe Ouwe het leefplezier van ouderen vergroten en doet dat op eigen unieke wijze. Namelijk door het organiseren van vier ouderwets gezellige middagen met muziek uit de jaren ‘60. Deze middagen zijn dan ook een feest(je) van herkenning vol nostalgische livemuziek!

Iedereen is welkom. Of je nu ongedwongen nieuwe mensen wilt ontmoeten, lekker met de voetjes van de vloer wilt, óf gewoon wilt zitten, kijken en genieten – niets moet, alles mag. Neem vrienden, familie of buurtgenoten lekker mee of kom alleen; contact leggen gaat ouderwets makkelijk. Deze middag draait namelijk niet alleen om muziek; het draait ook om het delen van herinneringen en het genieten van elkaars gezelschap.

De liveband kent zijn klassiekers en voelt feilloos aan waar de zaal zin in heeft; van Elvis Presley tot Wim Sonneveld. Tijdreis je mee? Voor 5 euro koop je een kaartje bij De Kampanje (via de website of aan de kassa) en dat is inclusief een kopje koffie of thee.

De eerste Gouwe Ouwe is op dinsdag 26 september om 14.30 uur in de Stadshal. Inderdaad in de middag zodat niemand in het donker naar huis hoeft. In de Stadshal zijn voldoende zitjes én is er gelegenheid om te dansen. Ook gasten die minder goed ter been zijn of in een rolstoel zitten zijn meer dan welkom. Er staan tevens kraampjes van organisaties uit de buurt die hun activiteitenaanbod graag kenbaar maken.

Herbeleef samen de magie van de jaren zestig!

Alle data
26 september 2023
12 december 2023
8 maart 2024
2 juni 2024