DEN HELDER - Herman en Lidy Nijpels, eigenaren van Nypels Mannenmode hebben de winkeldeur definitief gesloten. Maar niet voordat ze nog vele organisaties blij konden maken met een deel van de inboedel van de winkel!

Prachtig aanbod

Nypels Mannenmode bleek nog de nodige spullen te hebben die allemaal uit de winkel moesten zijn bij de overdracht van het pand. Daarom nam Lidy Nijpels contact op met manager Cyril Kraak, die er meteen werk van maakte en het mooie aanbod op de website, socialmediakanalen en in de nieuwsbrief plaatste. Binnen no time kwamen de reacties binnen en in 7 dagen was al het aanbod vergeven.

Matches

Wijkhuis Nieuw Den Helder, was enorm blij met de pinapparaten die ze in ontvangst mochten nemen. Als tegenprestatie hadden ze een bos bloemen mee. Theatergroep Renaissance kreeg de bonprinter en gaf als bedankje kaarten voor hun voorstelling. Sport Spirit kwam ook met een prachtig boeket aanzetten als dank voor het eikenhouten bureau dat zij kregen. Kunsthal 45/Kunstuitleen Den Helder werd blij gemaakt met een kleuren- en zwartwitprinter, die ze straks goed kunnen gebruiken in hun nieuwe onderkomen in de Kelder van het oude V&D-pand. Als dank werd de familie Nijpels uitgenodigd voor de opening. Daarnaast kregen de SUNS een koffiezetapparaat, Restaurant ff in ’t Dorp een monitor, Reddingsbrigade Den Helder een touchscreen, Basisschool de Verrekijker een rekenmachine, MindsZ een kassalade en monitor en NoordWest Ziekenhuis kleding, schoenen en kledingrekken. Stuk voor stuk fantastische matches!

1000 maal dank

Herman en Lidy zijn tevreden: “Wij zijn blij dat we diverse bedrijven, instellingen en verenigingen een plezier hebben kunnen doen met onze spullen en bedanken iedereen voor de mooie boeketten, vrijkaarten en uitnodigingen.” Manager Cyril Kraak sluit af: “Lidy en Herman, ontzettend bedankt voor al jullie betrokkenheid bij de Helderse Uitdaging. Jullie twijfelden geen moment toen wij jullie een paar jaar geleden benaderden sponsor te worden. Hoe mooi is het dat jullie op de laatste dag nog zoveel organisaties blij gemaakt hebben. Wij wensen jullie alle goeds voor de toekomst en hopen dat jullie samen heel lang mogen genieten van jullie welverdiend pensioen!”