DEN HELDER - Meer dan 200 jaar geleden heeft Napoleon een keizersterke tijdscapsule verstopt in Den Helder. Om de code te ontcijferen moet je diverse opdrachten doen in de binnenstad van Den Helder, op de oude Rijkswerf Willemsoord en op de zeedijk.

De Experience Game is een 1,5 uur durende wandeltocht, die bezoekers van de stoere marinestad naar allerlei leuke plekken brengt. De route loop je met je mobiele telefoon en de speciale MooveGo app waarin je naast de route opdrachten krijgt om een lettercode bij elkaar te spelen. Met de zeven letters kun je achter het codewoord komen. De opdrachten zijn in de vorm van vragen, een puzzel, een woordenspel en zoekopdrachten. Ondertussen vertellen Napoleon en Sil de Jutter over de parels van Den Helder.

Met de nieuwe Experience Game wil Citymarketing zowel bezoekers als bewoners op een andere manier kennis laten maken met de stad.
De QR-code, die nodig is om de game te spelen, kan men ophalen in de Citymarketing Experience Store. De Experience Store is gevestigd aan de Spoorstraat 2 in de binnenstad van Den Helder en is open van maandag tot en met zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur. De game is gratis.


Kijk voor meer informatie op www.denhelder.online.