DEN HELDER - Een kijkje achter de schermen bij interessante bedrijven én vele leuke activiteiten te doen tijdens de Open Dag op zaterdag 18 april van 11.00-16.00 uur.


Ontdekkingsreis op het bedrijvenpark

Het is de eerste keer dat Ondernemersvereniging Kooypunt een Open Dag organiseert. Bedrijvenpark Kooypunt en Den Helder Airport is een groot gebied met een diversiteit aan bedrijven. De ondernemers laten graag zien wat ze allemaal te bieden hebben. Er doen interessante bedrijven mee die normaal niet open zijn voor publiek. Maar tijdens de open dag krijg je een kijkje achter de schermen! Zo krijg je een rondleiding bij het distributiecentrum van Vepa Bins & Braspa, kan je monteur spelen bij Jongejans Luchttechniek door in de schaarhoogwerker leidingwerk op te hangen, zijn er demo’s hogedruk units bij Witkamp Dienstverleners en kan je met een hoogwerker mee de lucht in. Ook kan je abseilen van het Rabobank-/ Gemeente gebouw. Of tegen betaling een rondvlucht maken bij Den Helder Airport, verzorgd door CHC Helikopter.

Allemaal leuke activiteiten te beleven!
Er is een centraal informatiepunt op het parkeerterrein naast de McDonalds. Hier haal je een plattegrond waar alle deelnemende bedrijven op staan en vind je het foodplein met verschillende foodtrucks en foodkraampjes. Voor kinderen tot 12 jaar zijn er leuke activiteiten. Zo kunnen ze hun energie kwijt op springkussens, zich laten schminken, limonade halen of mee doen aan een kleurwedstrijd. Er is dus genoeg te beleven tijdens de Open Dag op Bedrijvenpark Kooypunt en Den Helder Airport!

Kijk voor meer informatie op www.ovkooypunt.nl/opendag.