DEN HELDER - Op dinsdag 11 februari 2020 van 18:00 – 21:00 is de open dag bij Tetrix Techniek in Den Helder. Tijdens deze avond openen het ROC Kop van Noord-Holland, Tetrix Techniek en Installatiewerk Noord-Holland de deuren van de Techniekcampus in Den Helder. De open dag is gericht op leerlingen uit het VMBO/HAVO die op zoek zijn naar een mbo opleiding in de Techniek.

MBO opleidingen
Bezoekers worden geïnformeerd over de vakrichtingen: Mechatronica, Middenkader engineering, Metaalbewerken, Installeren & Elektrotechniek en Technologie & Zorg. Op de Techniekcampus worden opleidingen van MBO niveau 2 t/m 4 gegeven. Leerlingen kunnen kiezen voor een BOL of BBL opleiding.

Bedrijvenmarkt
Tijdens de open dag zijn er meerdere bedrijven aanwezig om de Techniek te promoten. Enkele bedrijven die aanwezig zijn: DAMEN Shipyards, DMI Marinebedrijf, HGG, Jongejans Luchttechniek, NAM, Rusch Crane Repair, SEW Energy en SMC.

Innovaties
Bezoekers kunnen de nieuwste technieken bekijken. Zo staat er een lasrobot, robotarm, virtueel lasapparaat, 3D printer en kunnen bezoekers aan de slag met technieken die de bedrijven meenemen.

Praktische informatie:

Locatie: Techniekcampus Den Helder
Adres: Burg. Ritmeesterweg 31, 1784 NV Den Helder
Opleiders: Tetrix Techniek, ROC Kop van Noord-Holland en InstallatieWerk
Tijd: 18:00 tot 21:00