DEN HELDER - Vanaf zaterdag 10 december tot en met zondag 8 januari kan er in Den Helder geschaatst worden op de ijsbaan in de Beatrixstraat. De gezellige schaatsbaan is fraai gelegen op de kop van de Beatrixstraat met uitzicht op de haven. De ijsbaan is verlicht, overdekt en voorzien van muziek. Er is een gezellige (verwarmde!) horeca gelegenheid en er zijn uiteraard ook toiletten.

Er zijn schaatsen in diverse maten te huur, dus plezier voor jong en oud. Zelf schaatsen meenemen mag ook, maar noren zijn voor de veiligheid niet toegestaan. Voor de beginnende schaatsers zijn er hulpzeehonden. Voor als het toch misgaat is er een EHBO hulppost ingericht. Omdat voorkomen beter is dan genezen, zijn handschoenen op de ijsbaan verplicht.

Dus combineer uw bezoek aan de gevarieerde binnenstad aan Den Helder vooral met een bezoek aan de ijsbaan of andersom. Zelfs het kijken is al leuk. U kunt dichtbij parkeren in de Sluisdijkgarage.

Wilt u meer weten over de activiteiten, openingstijden, prijzen en acties, kijk dan op de website: www.ijsbaanbeatrixstraat.nl of op Facebook: https://www.facebook.com/ijsbaanbeatrixstraat