DEN HELDER - Niet alle kinderen gaan op vakantie en voor de thuisblijvers is er de ZomerBieb. In School 7 worden op woensdagochtend diverse activiteiten voor kinderen vanaf 7 jaar georganiseerd.


17 juli bouwen met Lego, 24 juli verhaal maken met Book-o-Matic, 31 juli leren programmeren, 7 augustus filmpje maken met Stop-motion en 14 augustus tekenen met de 3D printerpen. Aanvang steeds 10.30 uur en deelname is gratis, maar je moet je wel aanmelden via www.kopgroepbibliotheken.nl

In de laatste week van ZomerBieb is er jeugdtheater in School 7. Het Zoldertheater speelt dan de grappige voorstelling ‘Circus Roos en Eddie’ op 21 augustus om 15.30 uur. Deze voorstelling is geschikt voor peuters en kleuters en hun (groot)ouders, toegang € 3,50 per persoon.

Tijdens de zomervakantie wordt er ook elke woensdagmiddag XL voorgelezen om 15.00 uur in de bibliotheken van Nieuw Den Helder, Julianadorp en in School 7. Op 17, 24 en 31 juli en 7, 14 en 21 augustus. Kinderen kunnen deze middagen luisteren naar een mooi verhaal en daarna knutselen. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.