DEN HELDER - Er zullen dit jaar tóch vele pieten afreizen naar Den Helder op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 november voor een heuse Pietenfabriek Drive Thru! Samen met de medewerkers van Theater de Kampanje bieden zij een Coronaproof alternatief voor kinderen uit Den Helder en omstreken. Rijd met je auto naar de Kampanje en de wegwijspiet staat je al op te wachten. Op vertoon van je e-ticket mag je de Pietenfabriek binnenrijden en begint het pietenavontuur!

Bij binnenkomst geef je je bestelling door van de take away gerechten bij de Pietenkassa. Denk aan Warme O Zo Snel Chocomel, Schuimpjesmilkshake, Speculaasmuffin, Pietenpopcorn, Spaanse hotdog, Pepernotenbrownie en een Stafkaasstengel.
Daarna mogen de kinderen even de auto uit en kunnen ze een parcours afleggen om te laten zien dat ze een goede hulppiet zijn. Op het dak lopen, cadeautje in de schoorsteen werpen, lopen met een stokpaardje horen daarbij. Vanuit de auto kunnen de ouders filmen en supporteren. Daarna kunnen de kinderen vanuit de auto leren strooien en cadeautjes mikken. Aan het einde van de tour staat je bestelling klaar en mogen de kinderen weer even de auto uit voor een fotomoment met één van de pieten en krijgen de kinderen hun pietendiploma mee naar huis.

Een e-ticket per auto kost €5,00 en kan gereserveerd worden via www.kampanje.nl/drivethru. Per auto mogen er maximaal drie kinderen inzitten. Per uur mogen er een beperkt aantal auto’s toegelaten worden, je reserveert dan ook per tijdsblok. De Pietenfabriek Drive Thu is op: Vrijdag 27 november 15.00 – 20.00 uur Zaterdag 28 november 10.00 – 20.00 uur Zondag 29 november 10.00 – 18.00 uur

UPDATE: Alle shows zijn uitverkocht, dus reserveren is niet meer mogelijk.

Foto: Wilmar Dik, reclamebeeld.nl