DEN HELDER - “Sail Den Helder 2023 is een uitgelezen gelegenheid om samen met andere belanghebbenden de regio Kop van Noord-Holland op de kaart te zetten en te laten zien wat voor mooie dingen er gaan gebeuren” volgens Harry Nieuwenhuizen. “Als coöperatieve Rabobank voelen we ons betrokken bij wat er speelt in de omgeving en in de samenleving”. In 2023 vindt in Den Helder de zesde editie van Sail Den Helder plaats. Net als voorgaande keren ontbreekt Rabobank niet op dit prachtige, nautische evenement.


Van 29 juni tot en met 2 juli 2023 kan het publiek in de haven van Den Helder weer genieten van tientallen imposante Tall Ships, marineschepen en mooie publieksevenementen op de kade. Ook dit jaar weer in combinatie met de Marinedagen die door de Koninklijke Marine worden georganiseerd. Tijdens deze zesde editie staan de thema’s jongeren en duurzaamheid centraal.

Maatschappelijke thema’s

Rabobank richt zich op vijf maatschappelijke thema’s en zet zich samen met haar zakelijke en particuliere klanten in om hun ambities voor een duurzamere, inclusieve samenleving te realiseren. Thema’s zoals energietransitie, duurzaam ondernemen, duurzaam wonen en financieel gezond leven sluiten naadloos aan bij Sail Den Helder 2023.