DEN HELDER - Samen in de Wijk is een maandelijkse bijeenkomst, speciaal voor mantelzorgers én hun naaste. Veel mantelzorgers gaan er minder op uit met hun naaste, want het is vaak zo’n ‘gedoe’. Met Samen in de Wijk hebben mantelzorgers weer eens een uitje samen met hun naaste. Dat zorgt er ook voor dat de mantelzorger even uit de rol van verzorger stapt en weer gewoon partner of kind is van hun naaste. Bovendien komen zij erachter dat hun buurvrouw of -man ook mantelzorger is. Dat is vaak een aanzet tot vaker contact en ondersteuning van mantelzorgers onderling. Mantelzorgers uit de regio Den Helder melden zich gratis aan via info@mantelzorgcentrum.nl of 085 – 018 38 90


Samen in de Wijk staat op dinsdag 24 oktober in het teken van Biodanza. Biodanza betekent letterlijk ‘levensdans. Deze dansvorm helpt mantelzorgers meer in balans te komen. Het geeft een blij en ontspannen gevoel. Het gaat niet om de pasjes maar om contact te maken met het lichaam en een gevoel van levensvreugde te ervaren. Mantelzorgers en hun naaste zijn op dinsdag 24 oktober welkom vanaf 14.00 uur in MFC Boerderij de Schooten, Gravin van Waardenburglaan 22 in Den Helder.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze of andere activiteiten kunnen mantelzorgers bellen met het Mantelzorgcentrum, 085 – 018 38 90 of een mail sturen naar info@mantelzorgcentrum.nl Op www.mantelzorgcentrum.nl staat meer nieuws en een volledig overzicht van activiteiten voor mantelzorgers.