JULIANADORP - KopGroep Bibliotheken en MFC ’t Dorpshuis gaan gezamenlijk activiteiten programmeren in Julianadorp. De eerste avond is een schrijversontmoeting met Marjan van den Berg op donderdag 30 januari. Van den Berg is freelance journaliste voor diverse bladen, columniste van het populaire feuilleton ‘Sanne’, dat sinds 1994 in weekblad Margriet verschijnt en schrijfster van diverse boeken.

Het eerste gedeelte van de lezing gaat over ‘Ze is de vioolmuziek vergeten’, het boek dat ze schreef over haar moeder, die overleed aan de ziekte van Alzheimer. Ze beschrijft daarin poëtisch en realistisch, maar altijd liefdevol over het proces van ontluistering dat haar moeder trof, en over haar eigen gevoelens van onmacht en ontroering, vertedering en verdriet.

Na de pauze leest Van den Berg oude en nieuwe columns voor en verklapt wat geheimen van Sanne. Ook is er nog tijd voor een ontmoeting, boekverkoop, signeren en een praatje.

Schrijversontmoeting in MFC ’t Dorpshuis Julianadorp, Middelzand 3504, donderdag 30 januari, aanvang 19.30 uur, toegang €5 inclusief koffie/thee.

Aanmelden via www.kopgroepbibliotheken.nl of aan de balie.