DEN HELDER - Susan Smit komt naar School 7! Op zondag 25 september geeft zij op uitnodiging van NUT Den Helder in de bibliotheek een lezing over haar werk. De succesvol columnist, recensent en schrijfster gaat in op vragen en er is de mogelijkheid tot signeren.

Over Susan Smit
Susan Smit (1974) studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde en Culturele Studies aan de Universiteit van Amsterdam. Ze debuteerde in 2001 met haar boek Heks en heeft inmiddels achttien succesvolle boeken op haar naam staan. Haar romans Gisèle, De eerste vrouw en De heks van Limbricht werden bestsellers. Ook schreef ze boeken over persoonlijke ontwikkeling, zoals Wijze vrouwen en Hotel hartzeer (samen met Marion Pauw) en is ze columniste voor tijdschrift Happinez. Haar meest recente boek verscheen op 31 maart 2022 en heet ‘De wijsheid van de Heks’.

Aanmelden
De lezing begint om 14:30 en duurt tot 16:30. Na afloop is er gelegenheid tot signeren. Boekhandel Plukker uit Schagen is aanwezig voor de boekenverkoop. Kaartjes kosten €7,50 per stuk en dat is inclusief een kopje koffie of thee tijdens de pauze. Kaartjes zijn te koop via www.kopgroepbibliotheken.nl.