DEN HELDER - Op 17 september start het nieuwe seizoen bij Scouting Jutters Willemsoord. Vanaf dan zijn alle leden wekelijks weer welkom om avontuurlijke activiteiten te ondernemen waarmee ze worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen.

Zomerkampen
Tijdens de zomerstop hebben de verschillende leeftijdsgroepen niet stilgezeten, ze zijn in verschillende delen van Nederland op zomerkamp geweest. De welpen (leden van 7 t/m 11 jaar) waren te vinden in Anna Paulowna en Hoorn. De landscouts (10 t/m 16 jaar) hebben een week in de bossen van Scout centrum Buitenzorg te Baarn vertoefd. De waterscouts (10 t/m 16 jaar en 16+) hebben meegedaan aan het 4-jaarlijkse NAWAKA in Zeewolde, waarbij alles in het teken staat van zeilen in een festival-achtige sfeer.

Gave activiteiten!
Gedurende het komende seizoen worden door de vrijwillige leidinggevenden weer heel veel leuke activiteiten georganiseerd voor de verschillende leeftijdsgroepen. De activiteiten zijn heel divers. Van het organiseren van een leuke wandeltocht door Mariendal, bijzondere bouwwerken maken tot aan pizza’s bakken op open vuur. Onderhoud aan onze lelievletten en weekendkampen staan later in het seizoen op het programma.

Laat je uitdagen!
Kan jij wel tegen een stootje? En spreken de activiteiten die hierboven staan opgenoemd je aan? Kom dan eens bij ons kijken! De Bevers, Welpen en Landscouts kun je vinden op de Scoutinguldemond aan de CG Geusstraat 59. De waterscouts zijn tot het eerste weekend van november te vinden bij hun wachtschip, MS Poseidon, aan het nieuwe werk 54. Je mag vier keer gratis komen kijken. Kijk voor meer informatie ook eens op onze website: www.jwdenhelder.nl