DEN HELDER - Walk&Talk is een maandelijkse netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden in School 7. Tijdens deze bijeenkomsten delen de aanwezigen ervaringen met elkaar, leggen contacten en ontvangen tips en suggesties die helpen bij de zoektocht naar een geschikte baan. Iedere maand is er een andere gastspreker die vertelt over een toepasselijk onderwerp.

Woensdagochtend 27 februari vertellen Marjolein en Lonneke van ‘She Knows How’ over de wijze waarop je jezelf kunt presenteren op Facebook en LinkedIn. Maar ook hoe je op beide kanalen een schat aan informatie kunt vinden over mensen en bedrijven.

De dames zijn enthousiaste ondernemers uit Schagen. ‘She Knows How’ heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van communiceren en organiseren. Hun expertise is groot met kennis van zaken op het gebied van communicatie, social media, bedrijfspresentaties, projectmanagement, bedrijfsevenementen, tekstschrijven en productie van nieuwsbrieven.

Deelname aan Walk&Talk is gratis, wel graag vooraf aanmelden via www.kopgroepbibliotheken.nl of aan de balies van de bibliotheken. De bijeenkomst begint om 10.30 uur.