DEN HELDER - Esther Stevens van Stevens Vastgoed gaat vol goede moed het nieuwe jaar in. Na de nodige fysieke tegenslag moet 2018 een steengoed jaar worden, wat de Helderse makelaar betreft. "Mijn werk is mijn hobby en het is geweldig dat ik met Stevens Vastgoed mensen aan een nieuwe woning kan helpen. De omgang met mensen en het feit dat je iets goeds voor hen kan doen, maakt mijn werk zo speciaal." Tevens bij verhuur of aanhuur. Bij verkoop, verzorgt Stevens Vastgoed, de woningfotografie via professionele fotograaf, inmeten van de woning, eventueel energielabel verzorgen. Uw woningpresentatie komt op Funda en diverse andere sites.


Voor Esther Stevens staat het nieuwe jaar bijna gelijk aan een nieuwe start, waarmee zij een periode van anderhalf ziekbed afsluit. "Anderhalf jaar geleden werd de ziekte van Lyme bij mij geconstateerd. Ik kampte weliswaar al langer met de symptomen, maar deze ziekte is erg moeilijk vast te stellen. Dat gebeurde uiteindelijk in Duitsland, waar ze meer weten over de ziekte. Doordat het zo lang duurde voordat de diagnose werd gesteld, is de behandeling ook te laat gestart. Ik volg momenteel nog een antibioticakuur, maar voel me weer sterk genoeg om aan de slag te gaan." Jaarlijks worden ruim 25.000 Nederlanders getroffen door de ziekte van Lyme, die voornamelijk verspreid wordt door teken, en vliegen. Een snelle constatering van de ziekte kan het behandelproces aanzienlijk verkorten. Ruim een jaar is de portefeuille waargenomen door Coltof Makelaardij, waarvoor mijn dank.

Lagere prijzen
Waar Stevens Vastgoed voorheen te vinden was aan de Middenweg 149 in Den Helder, houdt de naamgever van de makelaardij nu kantoor aan huis( geen bezoekadres). "Doordat ik vanuit huis werk, kan ik lagere prijzen hanteren. Een pluspunt van de makelaardij aan huis dat ik tot 21.00 uur telefonisch bereikbaar ben en sowieso altijd klaar sta voor de klanten. Dus één aanspraakpunt, uw eigen makelaar van Stevens Vastgoed. Naast de verkoop kunnen mensen mij ook inschakelen voor de aankoopbegeleiding of bemiddeling bij verhuur."Stevens Vastgoed is te in Den Helder, tel. 0223-616490. Zie voor meer informatie: www.stevensvastgoed.nl