DEN HELDER - "Mijn zoontje vond het zo leuk dat we hem meteen hebben aangemeld voor een proefles peutergym" is een reactie van een van de ouders die onlangs met haar kind naar de Fitte Start-instuif kwam, georganiseerd door Team Sportservice Noordkop. De twee Fitte Start-instuiven die Team Sportservice dit voorjaar organiseerde in `t Zand en Wieringerwerf waren een groot succes. Daarom komt er nu een editie in de gemeente Den Helder.


Naast de beweegactiviteiten konden kinderen en ouders ook informatie krijgen over gezond leven en bewegen bij stands van onder andere kinderopvangorganisaties, de GGD, sportverenigingen, fysiotherapeuten en Team Sportservice.

Positieve reacties

Buurtsportcoach Marjolein Barten zag aan de vele blije gezichten dat de kinderen en hun ouders genoten. Ze kreeg meer positieve reacties: “Ik wist niet dat het zo leuk was hier. Mijn dochter heeft het erg naar haar zin en ik vind het fijn om tegelijkertijd wat extra informatie te krijgen", liet een ouder de buurtsportcoach weten. Een andere ouder vertelde: “Ik had niet gedacht dat het zo leuk zou zijn! Het was echt genieten om ons kind zo lekker aan het bewegen te zien.”

Wie zijn kind net zo wil laten genieten, komt woensdag 25 oktober naar de gratis Fitte Start instuif, van 10.00 tot 11.30 uur, in Sporthal de Draaikolk in Den Helder. De kinderen gaan langs alle stands met een stempelkaart. Bij de stands is er een beweegonderdeel voor de kinderen, voor de ouders is er informatie van verschillende partijen en is er ruimte om vragen te stellen.

Aan het einde van de middag krijgen de kinderen bij inlevering van een volle stempelkaart een presentje. Ouderen zusjes en/of broertjes zijn ook welkom, zodat ze samen actief en fit de dag kunnen starten.

Inschrijven

Inschrijven is niet nodig. Meer weten? Neem contact op met Marjolein Hagen via mhagen@teamsportservice.nl of bel Team Sportservice Noordkop: 088-2037350.