DEN HELDER - Theater de Kampanje is ook dit jaar genomineerd voor ‘Meest gastvrije theater van Nederland’. Voor de jaarlijkse ANWB verkiezing zijn veertig theaters genomineerd in vier categorieën. In iedere categorie wordt een gouden, zilveren en bronzen prijs uitgereikt. Van de vier gouden winnaars wint het theater met de hoogste score de titel ‘Meest gastvrije theater van Nederland’. Theater De Kampanje was vorig jaar het op één na meest gastvrije theater van Nederland in de categorie middelgrote gemeente! Uiteraard gaan we dit jaar voor de gouden plak!

Het publiek beoordeelde de theaters op bereikbaarheid, horeca, prijsniveau, sfeer en uitstraling, het zitcomfort, het zicht op het podium en het aanbod van voorstellingen.

De Kampanje is genomineerd in de categorie middelgrote gemeenten (50.000 tot 100.000 inwoners). Er zijn tien gemeentes genomineerd (in willekeurige volgorde):
1. Theater De Kampanje, Den Helder
2. AGORA theater, Lelystad
3. De Goudse Schouwburg, Gouda
4. Het Veur Theater, Leidschendam
5. Theater aan de Schie, Schiedam
6. Theater De Stoep, Spijkenisse
7. Schouwburg De Kring, Roosendaal
8. Nieuw: Schouwburg het Park, Hoorn
9. Nieuw: Theater De Lievekamp, Oss
10. Nieuw: Theater HOF 88, Almelo

Op dinsdag 2 oktober a.s. zal Frits van Bruggen, hoofddirecteur van de ANWB, bekend maken wie zich één van de winnaars mag noemen.