TEXEL - Wat komt er allemaal kijken bij op reis gaan? Nou, bijvoorbeeld: een koffer inpakken (het past er nooit in en als je de koffer eindelijk dicht hebt blijkt er toch nóg iets bij te moeten...), bedenken waar je heen gaat en dat ook op de wereldkaart kunnen aanwijzen, vliegangst die wordt aangezwengeld door die 'veiligheidsinstructies' in het vliegtuig, enz.

De kindervoorstellingen die Tijl Damen maakt, hebben een aantal vaste ingrediënten: liedjes, muziek, humor en veel interactie met het publiek. Dynamische, afwisselende voorstellingen waarbij hij zijn publiek telkens op allerlei manieren actief betrekt. Op donderdag 31 augustus sluit KopGroep Bibliotheken de ZomerBieb af met de theatervoorstelling 'Op Reis'. Er zijn die dag twee voorstellingen, de eerste voorstelling is van 10.00 tot 10.45 te zien in de bibliotheek op Texel. De tweede voorstelling is in School 7 en begint om 16.00 uur en eindigt 16.45 uur.

Toegang voor kinderen (en verzorgers) is gratis, maar je moet je wel vooraf even aanmelden.

Aanmelden
Tijdens de zomervakantie organiseert de bibliotheek iedere week de ZomerBieb. De ZomerBieb is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Meedoen is helemaal gratis. Kinderen kunnen zich aanmelden via de website. Een overzicht van alle ZomerBieb-activiteiten is te vinden op www.kopgroepbibliotheken.nl.