ANNA PAULOWNA - Top 2000 wie kent het niet. Met Bohemian Rhapsody, Rollar Coaster of Pianoman. Het was bedoeld om het jaar 2000 met een eenmalige muzikale actie in te luiden. Luisteraars werden begin 1999 verzocht een lied in te dienen met een persoonlijk verhaal of herinnering. Dit concept werd echter zo goed ontvangen dat het nu een jaarlijks iets is en niet meer weg te denken!


Op zondagmiddag 8 januari zal Breez’ Harmony onder leiding van Bart Koning haar Top2000 concert geven in Het wapen van Holland. Alle leden hebben hun favoriete nummers opgegeven, wat heeft geresulteerd in een fantastische lijst. Speciaal voor deze zondag middag is er een gelegenheid combo samengesteld waarmee het orkest zal spelen. Het combo bestaat uit; Ivan schilder op toetsen, Daan Roemer sologitaar en Paul Rood basgitaar.

Ook zullen verschillende lokale zangtalenten hun favoriete nummers ten gehore brengen samen met het orkest en het combo. Op het podium zullen staan: Jana van Vilsteren, Samantha Smit, Bernadette Alkemade, Daniël van Schooneveld, Co Feldman, Elles Wijnker en Bor Wijnker. De laatste zal de presentatie voor zijn rekening nemen.

Het beloofd 8 januari een geweldig concert te worden met een mix van alle favorieten uit de Top2000. Het publiek kan zich vrij bewegen in de gezellige welbekende café sfeer. De aanvang is 15:00 De zaal is al open om 14:30 waarbij er alvast een drankje aan de bar gedaan kan worden onder het genot van het spelende opstaporkest Breezy. Graag het concert bijwonen? Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal of zijn te bestellen via breezharmony2013@gmail.com