DEN HELDER - Al voor de vijfde keer is er een Top2000-kerkdienst in Den Helder, net als vorig jaar in de Vredeskerk Torplaan 26 te Den helder op vrijdag 30 december om 19.30 uur. Voorganger is pastor André Martens en de kerk is open vanaf 19.00 uur. De medewerking van gospel-popkoor Amazed! uit Alkmaar, onder leiding van Vera van Tol, maakt deze vijfde Top2000-kerkdienst extra feestelijk.

Voor veel mensen is het luisteren naar NPO Radio 2 Top 2000 tussen kerst en oud nieuw een traditie geworden. In de Top 2000 staan veel nummers die je raken, die je ontroeren, die herinneringen oproepen. Sommige liederen gaan ook expliciet over geloven en over God. Ook dit jaar is ons motto:

We geloven in de kracht van de popmuziek.
De nummers uit de Top2000 raken je:
verdriet, blijdschap of ontroering.
Daarom verdienen ze een plek in onze kerk.

We zijn benieuwd welke popsong dit jaar de nummer 1 wordt. Vorige jaren stonden Nothing Else Matters van Metallica, In the Air Tonight van Phill Collins en Door de Wind van Miss Montreal hoog op de ranglijst.

Ook dit jaar maken we volop gebruik van digitale technieken. We zorgen voor spetterende beelden en geluid en er kunnen berichten en gebedsintenties gedeeld worden via whattsapp. De dienst is ook digitaal mee te beleven via https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10208.

Heb je nog vragen? We zijn per mail bereikbaar via top2000@pkndenhelder.nl.