JULIANADORP – Zoals bekend komt er op de plaats van de DEEN in winkelcentrum De Riepel in Julianadorp een Albert Heijn. De winkel aan de Schoolweg 15 krijgt het allernieuwste concept, met veel aandacht voor vers, gemak en digitale innovaties. Albert Heijn Julianadorp voelt meteen al vertrouwd aan, want je komt alle medewerkers uit de oude winkel weer tegen. De opening vindt plaats op donderdag 21 oktober om 16:00 uur. Supermarktmanager Fred Rouwkema en zijn team nodigen iedereen uit om langs te komen. “We vieren een gezellig feestje met onder andere veel openingsacties en de bekende, levensgrote hamster. Voor de eerste 150 klanten zijn er leuke cadeautjes.”

Het pand wordt momenteel ingrijpend verbouwd. Er komen brede gangpaden en ruim opgezette afdelingen. De blikvanger wordt het grote versplein met keuze uit een enorm aanbod verse producten. Ook komen er zelfscankassa’s. “Natuurlijk nemen we veel geliefde DEEN-producten mee zoals de knoflooksaus, brood van bakkerij Pater en de bloemen- en plantenafdeling. En uiteraard de bekende, gemoedelijke sfeer. Het wordt in onze Albert Heijn net zo gezellig”, aldus de supermarktmanager.

Tijdens de verbouwing kun je alvast kennismaken met een Albert Heijn in de buurt. Bijvoorbeeld in Den Helder: Marsdiepstraat 262, Vrede en Vrijheid 19 en Meeuwenstraat 2 of in Callantsoog aan de Schoolstraat 3.