DEN HELDER - Theater de Kampanje biedt de komende zes weekenden een leuke zomerprogrammering aan met #steunlokaalmuziekdiner en Zomeravondcabaret buiten op het plein.

Vanaf 9 juli zes vrijdagen lang #steunlokaalmuziekdiner in een ruim opgezette Stadshal, dé zomerhit van vorig jaar. Kom een avond genieten van de muziek van lokale artiesten en een heerlijk 3-gangen diner van restaurant Stoom. Proef lokaal, kijk lokaal, geniet lokaal én steun lokaal! Met Bark, De BeNutZ Partyband, Ouderentour, Grooves, Fleetwood’s back en Dick Raat.


Vanaf 10 juli organiseert Theater de Kampanje op de zaterdagavond Zomeravondcabaret. Dit vindt buiten plaats op het pleintje tussen Stoom en het Reddingmuseum. Iedere avond zijn er twee cabaretiers die op het podium staan en de bezoekers om de beurt op een voorstelling trakteren. Met onder andere Kiki Schippers, Patrick Nederkoorn én het trio Guido Weijers, Andries Tunru en Ruud Smulders. En zoals dit trio zegt: ´Er mag eindelijk weer gelachen worden. En hard ook. Maak u op voor onvergetelijke zomeravonden!´.


Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.kampanje.nl