DEN HELDER - Op de persconferentie van dinsdag 13 oktober zijn er door de overheid aangescherpte landelijke maatregelen afgekondigd, waaronder een maximum van 30 personen per ruimte zonder uitzonderingsgevallen. De ontheffing, die Theater de Kampanje op donderdag 1 oktober ontving voor de voorstellingen om meer dan 30 personen te mogen ontvangen, vervalt daarmee.

Voorstellingen
Dit betekent dat alle voorstellingen voor de komende vier weken geannuleerd worden. Er worden dus geen voorstellingen gespeeld t/m 11 november. Dit is een enorme klap voor de Kampanje, omdat de afgelopen maanden er alles op alles is gezet om een zo veilig mogelijke omgeving te creëren voor de bezoekers, artiesten en medewerkers. Maar de gezondheid van een ieder staat voorop en daarom draagt ook de Kampanje uiteraard een steentje bij om de opgelopen besmettingen terug te dringen.

Zakelijke verhuringen
Zakelijke verhuringen blijven mogelijk tot een maximum van 30 personen. Een lunch bij een vergadering blijft alleen mogelijk in de vorm van een lunchpakket op de zitplaats. Diners worden niet geserveerd.

Bezoekers worden per email op de hoogte gebracht. Door de omvang van deze situatie, gelieve geen telefonisch contact op te nemen met de kassa.
Houd www.kampanje.nl in de gaten voor de meest actuele informatie.